E hocam 100₺ lik e bookda sizden daha iyi bi şey bulsanız evirip çevirip kendi e bookunuza ekleyecektiniz buna ne demeli
Emin olun amacım o değildi hocam zaten alakası da yok iki egitimin.
Bu gözler başkasının eğitimini kötüleyen, dolaylı olarak kendi eğitiminin reklamını yapan konuda, 3. bir kişinin eğitimini övüp bir başka kişinin daha reklamını yapanı daha gördü. Eğitim iyidir kötüdür işin orasında değilim ama popüler konulara girip reklam yapmak iş yapmak isteyenler çok, konu sahibini tenzih ederek söylüyorum! Bazı sivri tipler her gün popüler konularda olmak için atmadığı takla yok, bazıları ise özellikle bir alanda her gün yeni bir şey paylaşıp prim kasma peşinde.
3 kuruş 5 kuruş için bu kadar uğraşmaya değmediğini bilmeleri gerekiyor, bu şekilde kimse kazanamaz.
Evet tam olarak onu yapıyoruz hocam sivri zeka denmez diliniz kötü ama inanın çok çok fazla alanda bilgimiz var zaten az cok inceleseniz anlarsınız bir takla atanda yok egitim gerçekten kötü ve bunu dillendirmek sivri zekalıksa sivri zekalıyız en önemliside daha dün Öne cıkan Reklam aldık yani gerek yok böyle sivri zeka konular acmamıza sadece bir off topic konusuydu art niyetli düşünme yetenegi olan o sekilde düşünmüş o kadar çünkü kafaları sadece böyle şeylere çalışıyor bizimki oyle olmasada (Meclisten Dısarı) diyelimde size dokunmasın. Bu gibi konudan satış yapmak istesek forumda öne cıkan reklama para vermeyiz dediğim gibi tamamen aklı fesatlıga calısan üye arar bu konuda o sekilde bir davranısı.
Yeterince anlasıldım sanırım