Güzel bir ilişkim var ama en geç 1-2 ay sonra aramızda 1400 km mesafe olacak ben İstanbul a 2 yıllık okumaya o ise diyarbakıra 5 yıllık okumaya gidecek şimdiden içimde sıkıntı var bunalım var çok uzak olacağız birimiz erken bitirecek birimiz çok geç.

Bir de normalde ben dil öğrencisiyim ben de 5 yıl okuyacaktım fakat hem 5 yıl çok uzun hem sonu belli değil hem bir sürü prosedür çıktı uğraşmak istemiyorum ailem de hep 2 yıllık sağlık yazayım istiyordu öyle yapacağım ama bugün de dershaneye dil için gittin dilden de yaz diyorlar şimdi de 5 yıl bana çok uzun geliyor ve sonrası garanti değil ama 2 yıllık sağlıkta bilmiyorum çift anadal ile 2 bölümü bitirip bi şekilde iyi kpss ile belki 2-3 yılda atanırım.

bi yandan da hiç okumak bi şey yapmak istemiyorum kastamonu tarafında 50 dönüm arazimiz var susuz tarım ile buğday ekip orası ile ilgileneyim diyorum her şeyden herkesten kaçıp gitmek istiyorum

uzak mesafe ilişkisai de nasıl olur bilmiyorum gerçekten çok bunaldım lütfen yardım edin, yol gösterin