Merhaba,

Bitexen Global (Bitexen TR değil ) Referans linkim ile kayıt olup KYC yaparsanız 15$değerinde 50 EXEN hediye ediyor.

Refli : https://global.bitexen.com/sign-up?ref=LPT7X34V

KYC Doğrulaması sonrası 77 USD bir türev işlem bonusu tanımlanıyor.1000$ depozit ederseniz 100$ daha tanımlanıyor , 500.000$ hacme ulaşırsanız +250$ daha tanımlanıyor.
Marjin işlemlerden anlamayanlar için Bu bonusu kullanmama izin verirseniz 5$ (200TL) da size ben veriyorum toplamda 447$ Kazanç oluyor.

Hesaplarınızı almıyorum veya kiralamıyorum bonusu çekilebilir tutara dönüştürmede yardımcı olabilirim.Hesaplarınıza herhangi bir fon girişi olmayacaktır.
Dilereniz türev bonusunu kendiniz kullanabilirsiniz. Türev işlemlerde 77 usdt ile yaptıgınız işlemin karını çekebilirsiniz.

1. Kayıt sırasında bir referans kodu girin. (LPT7X34V)
Kodu kayıt olurken mutlaka kontrol edin referans kodu kutucuğunda bu kod var mı bakın lütfen (LPT7X34V)

KYC doğrulaması yapmadan önce mutlaka telegramdan yazın panelden mail adresinizi kontrol edeyim bazen refli link kullanılmasına rağmen referans gözükmüyor KYC öncesi kontrol edelim. KYC BOŞA GİTMESİN !!!!! PANELİME YANSIMAZSA 50 EXEN GELMEZ !!!

https://t.me/bonjukbqy

2. KYC doğrulamasını tamamlayın.
3. En az 10 USDT karşılığı tutarı (zincir içi transfer veya anlık transfer yoluyla) yatırın. (12-13$ yatırın garanti olsun)
4. En az 1 işlem yapın. (2-3 usdt ile en az 1 kez al sat yap , al sat yapmazsanız ödül gelmez , MİN10 USDT yatır + 9-10 USDT ile hızlı al sattan bir kere BTC al sat )
50 exen token kazanın güncel 12 dolar değerinde Anında hesabına gelecek:

Ödeme kanıtı:

Telegramdan ulaşabilirsiniz :

https://t.me/bonjukbqy

Yalabik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme alındı ve hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.
yavuzc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı yardımcı oldu, teşekkürler arkadaşa
Lennox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yapıldı teşekkürler
nihat2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yapıldı. Teşekkürler
Oguzhaninn0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlem yapıldı teknik anlamda çok yardımcı oldu ilk kez yapmama rağmen hiç zorlanmadım
Mustafarlll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımcı oldu çok detaylı hemde her konuda çekim yapamadığım için kendisi yaptı ve ödeme alındı güvenilir arkadaş
ismailenesbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika bir iletişim ile ödülümüzü aldık, hiç bilgim olmamasına rağmen sıfırdan anlattı, çok teşekkür ederim iyi kazançlar
ravenol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bonusumuzu aldık. Teşekkür ederiz arkadaşa.. Yardimci da oldu.. margin islemlerden de kar alıp onu da cektim sorunsuz..
CoderOfMirizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme alındı teşekkürler.Her konuda yardımcı oldu.
furk4nbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme alındı başarılı bir şekilde çok yardımcı oldu teşekkürler hizmet için
Like0101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım yaptı yardımcı oldu teşekkürler ödememi gönderdi
primey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem yapıldı teşekkür ederim
westgoast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme alındı işlem yapıldı teşekkürler
Cocomen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlem sağlandı ödeme yapıldı tesekkurler