Sıvı temasından sonra yazılımsal sorun çıkmaz hocam.
Büyük ihtimalle emmc çipi veya emmc ile işlemci arasındaki dirençlerden biri veya birkaçı bozulmuştur.
Üstelik şarj almıyorken deneme yapmanız cihaza kısa devre iken akım vermeniz demektir.
Anakart üzerinde bozulmuş parça illaki vardır.
Ancak durum şu ki bu cihazın onarımı cihazın 2. El piyasası geçiyor.
Egerki cihazda önemli bilgiler yoksa (ki sıfırlama yapmışsınız veriler silindi) cihaz onarıma değmez durumda.
Yine de ben bu cihazı tamir ettirmek istiyorum derseniz Kadıköy GSM olarak onarımı üstlenebiliriz.
Genel sorular ve kargo bilgileri için WhatsApp telegram veya PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
Hocam dediğiniz gibiyse tamamen bilinçsizce yapılan bir durumdan cihazı hiç etmişim öyleyse çok teşekkür ederim vakit ayırıp bu kadar detaylı yazdığınız için şuan telefon şarj alıyor sıfırlama sonrası fakat işte dediğim gibi bootloopta zaten cihaz baya bu devire göre eski kaldı artık yenilemenin vakti geldi gibi..
Fiziki hasarı yazılım ile çözmeye çalışmak doğru değil. Tamire verin.
teşekkür ederimm
Saten benim gibi telefoncu arkadaşlar cevabı vermiş , Sıvı temaslı bir cihaza temizlenmeden dışardan akım vermek illaki anakartda hasara neden olmuştur. Heleki sıvı temaslı bir cihaza yazılım müdahalesi , yanlış olmuş.
Cihazın kurtulması mümkünmüdür değilmidir içini açmadan kontrol edilmeden söylemek doğru olmaz.
Yinede Bir Bakılsın Cihaza Demek İsterseniz İzmirde yim Yardımcı Olabilirim
Evet hocam bilinçsizce bir davranış zaten verileri gitti artık pek bir önemi kalmadı bu telefonun benim içinde, teşekkür ederim
teşekkürler hocam ilgili kişiyi etiket attığınız için