PVC kaplı tel ve izoleli çelik halat (PVC kaplı çelik halat) imalatı konusunda HBS Plastik, Denizli merkezli olarak yüksek kaliteli üretim yapmaktadır.
�� HBS Plastik Hakkında
- Denizli Merkezefendi'de bulunan HBS Plastik, galvanizli tel ve çelik halat üzerine ekstrüzyon yöntemiyle PVC kaplama işlemiyle; tel (0,80 mm4,70 mm) ve çelik halat (genelde 25 mm iç tel çapı, PVC dış kaplama ile birlikte) üretimi yapmaktadır.
- PVC kaplı tel ürünleri; UV dirençli PVC kullanılarak çeşitli RAL renklerinde (örneğin 6004, 7016, 7035 gibi) sunulmakta, dayanıklılık ve estetik sağlanmaktadır. Teknik yapıda, galvanizli telin mukavemeti 350500 N/mm² seviyesinde olmaktadır. hbsplastik.com.tr
Ürün Grupları ��
1. PVC Kaplı Tel
- Tel çapları: 0,80 mm ile 4,70 mm arasında çeşitlilik.
- Kullanılan galvanizli tel yüksek mukavemetli olup PVC kaplama ile dış etkilere karşı korunur.
2. PVC Kaplı Çelik Halat (İzoleli Çelik Halat)
- İç tel çapı genellikle 24 mm, dış PVC kaplama ile toplam çap ölçüsü 46 mm.
- Uygulamalı ürün örneği: 5 mm çaplı halatta iç çekirdek 3 mm, dış PVC kaplama 2 mm kalınlığında olabilir; çit germe, dekorasyon, güvenlik sistemleri vb. birçok alanda kullanılabilir.
- Kullanım alanlarına örnek: sera, vinç sistemleri, tente askı sistemleri, tarım yapıları gibi.
�� Tanıtım Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=9WQPU0oTThk
Video, üretim kapasitesi ve ürün standartları hakkında görsel bilgi sunmaktadır.
✔️ Avantajları
- Korozyona karşı dayanıklı: Dış etkenlere karşı uzun ömürlüdür.
- Estetik görünüm: Çeşitli renklerle kampus, tarım, dekorasyon uygulamalarına uyum sağlar.
- Esnek ve kolay kurulabilir: Özellikle çit sistemlerinde ve askı uygulamalarında pratik kullanım sunar.
- Uzun vadeli ekonomik çözüm: Bakım ihtiyacı azdır, maliyet-performans açısından avantajlıdır.
�� Teknik Özellik Özeti
Ürün TürüTel ÇapıPVC Kaplama KalınlığıKullanım AlanıPVC Kaplı Tel0,80 mm4,70 mmRenkli UV dayanıklı PVCÇit halkası, tarım ve spor alanlarıİzoleli Çelik Halat46 mm (iç+kaplama)2 mm dış PVCEndüstriyel, tarım, vinç, dekor
HBS Plastik üretimiyle murassa hem yurtiçi hem yurtdışı pazarlara yönelik üretim yapılmakta olup, özel renk ve teknik talepler de karşılanmaktadır.
�� İletişim ve Teklif Talebi[
Projeleriniz için özel teknik destek, renk veya çap taleplerinizde firmayla doğrudan iletişime geçebilir, örnek numune ve fiyat teklifi isteyebilirsiniz.