Merhaba değerli r10 üyeleri,
Sürekli artık trafikte sorun yaşamaya başladım, kuralları biliyorum fakat artık kafam karışıyor örneğin adadan dönüyorum, bir sürücü adaya katılıyor ama arkamda dat dat dat korna selektör falan, sağa çekiyorum geçsin diye sonra tip tip camı açıp suratıma bakıyor. Bu olay düzenli olarak başıma gelmekte fakat araçta kamera olmasına rağmen ihbar hattı bulamıyorum. Geçenlerde de aynı olay oldu 3-4 tane eleman kafasını camdan çıkartıp tip tip bakmaya başladı durdum hayırdır dedim, kamerayı açıcam dedim polis çağırın falan diye ortalığı kaldırdım abi sen haklısın özür dileriz deyip anında basıp gittiler. Yahu olay bitmiyor, geçen yaya geçidinde yayaya yol veriyordum 3-5 kişi hızla yaya geçidinden geçerken sağımdan bi opel yararak yaya maya dinlemeden bastı geçti az kala eziyordu çocuğu, korna bastım baktım tip tip bakıyor, denk geldik ışıklarda dedim yayayı ezsen ne yapacaksın, bana sanane deyip gitti haklıydı aslında banane fakat o yaya yerinde ben veya onun çocuğu da olabilirdi.
istanbulda 10 yıl aralıksız işe git gel araç kullandım çok nadir ufak tefek şeyler başıma geldi onlar da basit şeyler yani bu tarz şeyler değil ama yalovaya geçtim 3-4 yıldır her gün bi olay. bitmiyor.
istanbulda yıllardır araç kullandım, kendi aracım da pist aracı elimden geldiğince ara ara piste giderim bilinçli bir şöför olduğumu düşünüyorum ama artık kendimden şüphe eder oldum. Varsa trafik ihbar hattı yalovaya bakan veya farklı bir yöntem önerileriniz varmıdır?