_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yapay zekaya soruyu nasıl soracağımız önemli.
Çoğu zaman sorunun şekline göre cevap verir.

Yine de siz nasıl derseniz öyle olsun, para kazandığınız sürece benim için hiç bir sorun yok ( :

İyi arbitrajlar dileyeyim o zaman ( :
Saygılı ve sevgili tartışmalara her zaman açığım. Akşam akşam biraz keyiflendim sayenizde Sizin de dediğiniz gibi K@r ettikten sonra isminin ne olduğunun pek bir önemi yok. Kripto paralar likidite ve volatilite açısından riskli işlemlerdir. Fakat ani yükseliş ve ani düşüş olan trendlerde işlem almazsak, emir tahtasında ki likiditeyi doğru hesaplarsak, borsalar arasında ki arbitrajda zarar etmek pek de mümkün değil.

Ani düşüş olan, Ani yükseliş olan coinler de fiyat farkları her zaman borsalar arasında olur. Burada işlem adam arbitraj değil kumar oynuyordur.

Farklı bir örnek verirsek;
A coini, A borsasından 0.30$ fiyattan 1K USDT aldık. B borsasına transfer ettik ama B borsasında A coinin alış emrinin likiditesi 0.35'den sadece 800 yada 1K usdt. Burada da şans faktörü devreye girer. Kazanma şansımız neredeyse %30 civarı olur. Sizin teoriniz yine haklı çıkar.

Yukarıda ilk yazdığım şekilde kurallarına uygun, disiplinli bir şekilde işlem alınırsa. Zarar etme faktörü de, şans faktörü de ortadan kalkar. Bu durumda tek zarar ihtimali transfer sürelerinin aksaklık yaşatması oda 50 işlemde maksimum 5 kere başımıza gelir. Oda solona yada btc ağında işlem alırsak. Diğer ağlar gayet stabil.

Şahsım adına konuşursak da ben risk almayı ve riskli işlemleri seviyorum. Günde 5 risksiz işlem alıyorsam, 10 tane riskli işlem de alıyorumdur. Sohbetiniz için teşekkür ederim.