SlyFoxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tıbbi destek aldiniz mi ?
hocam hiçbi destek almadım şu zamana kadar memnundum da şimdi işe falan başlıycaz sıkıntıya girmeye başladım uyuyamayınca
Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2-3 senedir bu durumdayım, ilaç kullanmak da istemiyorum. Şu ürünü almıştım ancak bende pek işe yaramadı, ilk 2 gün falan erken uyuyabildim ve aşırı sersemletiyordu beni. https://ty.gl/b9s7ckkmxvko0

Ayrıca 4 gün önce uyku konusundan bağımsız b12 kapsül kullanmaya başladım, bakalım uykuya etkisi var mı.
buna benzer bir ürün sipariş verdim doğalmış tamamen gelince deneyeceğim olursa yazarım buraya
Semihtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinizle ilgili bilgi vermemişsiniz. Fiziksel bir sıkıntınız var mı? Ruhsal durumunuz ne? Yatak ağrı yapıyor mu? Odaniz karanlık mı? Ekran süreniz çok mu uzun? Sürekli düşünüp durdurunuz bir şey var mı? Vb. YouTube da bu konuyla ilgili videolar var. On madde söylüyor mesela bunları yaptınız mı ? Çok fazla etken var. Mesela en son ne zaman kan değerlerine baktırdınız?
fiziksel hiçbir sıkıntım yok ruhsal olarak aşırı mutluyum öyle bir problemim de yok yatagım da rahat odam kapkaranlık ışıktan nefret ediyorum ekran sürem baya bi uzun hocam gece bi başlıyoruz cs girmeye sabaha kadar , ara sıra düşündüğüm gelecek kaygısı oluyor youtubedeki videolara hiç denk gelmedim birazdan inceleyeceğim kan değerlerime de 1 ay önce baktırdım hocam orda da problem yok ama uyuyamıyorum garip bi şekilde uyku düzenine kendimi alıştırmışım 2 senedir böyle gidiyor dediğim gibi iş güç gaylesine düşünce şimdi rahatsız oldum onun harici rahatsız değildim :/