Merhaba arkadaşlar, ilk defa TikTok üzerinden canlı yayın açmak istedim Metin2 PVP oynuyorum, bir sunucu ile ilgili yayın açmak için takipçi filan aldım, bir kaç defa canlı yayın açtım (keyifliymiş yayın açmak ). Öyle ahım şahım bir izleme almadığım halde (anlık 5-8 belki 10 izleyici oldu) 2 tane sözde TikTok ajansından özel mesaj aldım;

"Merhaba iyi yayınlar 🌸 Tiktok resmi partner yöneticisi olarak sizinle işbirliği görüşmesi yapmak istiyoruz. Müsait misiniz?" bir diğerinden de şöyle mesaj geldi;

"Merhabalar iyi günler diliyorum nasılsınız iyisinizdir umarım🤩💫 sizlere TikTok Türkiye canlı yayın ajansı olan xxx Medya’dan ulaşıyorum yayınlarınızı biraz izledik sizlerle çalışmak isteriz🤩💫Yayınlarınızı Çok daha yüksek yerlere getireceğiz Ve dilerseniz sizlere avantajlarından bahsetmek isterim 💫"

Merak ettim, mevzu nedir ne değildir diye sordum, iki ajanstan da şöyle yanıtlar geldi;

Alıntı
✅TikTok hesabınızı ajansımız aracılığıyla tanıtabilirsiniz .Ajansımızla daha hızlı büyüyebilirsiniz. ✅Daha iyi canlı yayınlar için eğitim ve destek alabilirsiniz. ✅Ban ve ihlal durumlarında teknik destek ile haksız banlarınızı kaldırabiliriz. ✅Özel danışmanlık ile arka planda sizin sorunlarınızı hızlıca çözebiliriz. ✅Yayın kalitenizi yükseltmek adına size reklam desteğimiz de olacaktır. ✅Yayınlarında kullanabileceğin özel tanıtım ve izleyici keşfet kuponları sağlıyoruz 💵Ek olarak Kazanç Olanaklarımız 💵 ✅Her ay 100 jeton başına 1 tl ek gelir ⬇️Örneğin⬇️ 💵100.000 jeton kazancınıza 1000 tl ek gelir💵 💵200.000 jeton kazancınıza 2000 tl ek gelir💵 💵300.000 jeton kazancınıza 3000 tl ek gelir💵 Herhangi bir probleminiz veya herhangi bir desteğe ihtiyacınız olduğunda veya herhangi bir video veya yayın fikri almak istediğinizde WhatsApp’ta profesyonel destek ekibimiz ile iletişime geçip bütün sorunlarınızı kolayca çözebiliyorsunuz. Bunların yanı sıra normalde ücretli olan minecraft Gta 5 gibi modları biliyorsunuzdur hediye atınca oyuna komut gidiyor bu modları yayıncılarımız için ücretsiz yapıyoruz 😊🤩
diğerinden de;

Alıntı
Biz, resmi TikTok partneriyiz ve sizin yöneticinizin olmadığını görüntülüyoruz bu sebeple ulaşım sağladık 🤗 Yöneticiniz olduğunda ÜCRETSİZ alacağınız destekler; ✔ Canlı yayın ve video keşfet desteği ✔ Taciz ve Zorbalık gibi hatalı banlarınızı kaldırıyoruz ✔ Ekipman desteği (Kamera, Mikrofon, Kulaklık, Tripod, Yayıncı Işığı, PC, Telefon vb.) ✔ Ödüllü canlı yayın etkinlikleri ✔ Oyun yayıncıları için oyun kurulumu (Blok doldurma, Ülke/Şehir kurma, GTA 5 Rampa/Dağ vb.) ✔ TikTok ile doğrudan partnerlik desteği ✔ Gelir artırıcı stratejiler ve özel kampanyalar ✔ Profesyonel eğitimler ve içerik danışmanlığı 💸 Üstelik jeton gelirlerinizin yanına ek olarak maaş bonus ödemesi yapıyoruz. 📈 Haftalık eğitimlerimiz oluyor ve haftanız dolduğunda sizinle birebir eğitim görüşmesi yapıyoruz. ✔️ Tamamen ücretsiz ödeme YOK, gelirinizden kesinti YOK. Whatsapp iletişim hattımız: xxx Mail: xxx@gmail.com Aşağıdaki başvuru üzerinden başvurunuzu iletebilirsiniz 🌸
Başvuru vs. yapmadım tabi ama sözde bu ajansların mantığı yada karı nedir? Twitch de Bit ve Kart vurgununu gördük, aynı şeyi acaba TikTok üzerinden de yapıyor olabilirler mi? Bu tür ajanslarla çalışanınız oldu mu yada bilginiz var mı paylaşırsanız sevinirim