Cümleten selamlar değerli r10 ailesi.
Forumda web master forum acmaktan 1.5 yıl banlıydım bilen bilir. Bu dönemde face gruplarında hizmet veriyordum tema satışı vs. vs. bir tane adam temaları satın aldı ve ödemesini yapmadı beni dolandırdı grublarda bunu yayınladım diye yok coluk cocuk, yok sigara parası muhabbetleri yapmıstı pişkin pişkin adam net dolandırıcıdır ve büyük ihtimal zaten forumda ya banlıdır yada yoktur. Fakat ben yinede hem sizi bilgilendirmek hemde o zamanlar elim güçlü değildi birşey yapamadım engelledi şu an elim güçlendi ve hep içinde bir ukte kaldı 30 yasında adamı hem dolandırıp hem çoluk cocuk diyerek gülümsemesi. Egoist ve kendini büyük gören insanlardan nefret ederim zaten uzun lafın kısası bu adamın Web Sitesini, Numarasını veya birşeylerini bulmam lazım tanıyan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim İzmirde web tasarım hizmeti veriyor büyük ihtimal şimdiden teşekkürler sizde bu adam konusunda dikkatli olun.
Devrim Özgür Özcan.
Facebook Hesabı :
https://www.facebook.com/ozgur.ozcan.501 Moderatöre Not : Konuda herhangi bir ihlal yada sorun varsa silmeyiniz. Bana bilfiriniz ve Düzelteyim. Kanıtımı grup moderatörüünün yaptıgı yorumu ekliyorum. Forum Dışı Şikayete taşıyabilirsiniz.