Konu
Satılık 800 İndirmeli Oyun
28-07-2025, 17:03:26
semihmalkoc53
SATILDI
Uygulama linki :
tıkla
Yayınlanma zamanı : 27 Haz 2025
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Reklam mevcut ödüllü reklam ve banner
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı :son 28 gün yeni app bgbm nin düşük olması amerika reklam vermemem.
Spoiler Göster
İndirilme/Değerlendirilme sayısı :800+
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı
organik, reklam, teşvik) : aso için farklı diller eklendi.
Günlük aktif kullanıcı sayısı :
Spoiler Göster
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler :Tüm içeriği ile android studio kaynak kodu yanında.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : gider yok
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? :Zamanında r10dan almıştım Codecanyondan almış bana sattı lisans koduyla şuan codecanyonda yok
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : lisanslı
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :süresiz
Geliştirici hesabı dahil mi? :hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) :yok diye biliyorum şubattan beri yayında
Uygulama satış fiyatı : 10000 TL Fiyat normalde 15k idi Pazarlık olur.
Spoiler Göster
Ayrıca admob
Spoiler Göster
Aşağıdaki şartlar sağlandığında rastgele ödüllere izin verilir:
Rastgele ödül kazanma şansı, ödüllü reklamlar sunulmadan önce kullanıcıya bildirilir (örneğin, "rastgele ödül kazanma şansı için bu reklamı şimdi izleyin" mesajı gösterilir).
Olası tüm ödüllerle ilgili ayrıntılar, kullanıcı tarafından kolayca erişilebilir hale getirilmelidir (örneğin açıklamada, fareyle üzerine gelindiğinde veya ayrıntıların yer aldığı bir sayfa bağlantısı ekleyerek olası ödüller belirtilmelidir). Buna, ödül almamanın olası bir sonuç olup olmadığını belirtmek de dahildir.
Ayrıca, ödül alma şansı 0'dan büyük olmalıdır.
Böyle bir uyarı verdi itiraz talebi verdim kod bilgim çok olmadığından 40000 satırlık kod olduğundan çözemedim.
Not: oyunda 2 yerde reklam çıkmıyor kullanıcılar bazı şeyleri reklamsız alabiliyor ben düzeltmeye gerek duymadım isteyen yaptırabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=58Ew...ature=youtu.be
Edit: Eklemeyi unutmuşum bildirimi kabul etmeyen kullanıcılarda var bu istatistik olarak bakmak doğru değil