oscoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2016' dan itibaren bizzat kendimiz yapıyoruz. 2014 itibari ile de bu konuda danışmanlık yapıyoruz. Şuan anlattığım olay aynen anlattığım gibi oluyor. 2,5 yıldır aralıksız oluyor. Önceden ara ara mola veriyorlardı.

Hocam olayın olup olmadığı değil konu. Olayın olması. Ve tam dediğim gibi giriliyor desiler. 100 yerine 50, 60 yerine 30. En az %50 çalınıyor.

Hocam konunun asıl mevzusu çalınmayı ispatlamak değil, bu konuda ne yapabilirizde hakkımızı koruyabiliriz.

Hocam evet şube kayırıyor ama şube kendisi taşımıyor, tabelasını astığı firmayı temsil ediyor.
Eminim şube de satıcıda memnundur. memnun olmasalar devam etmezler. Ama ticaret kuralları, vergilendirme kanunu vs vs gibi konuların hepsine aykırı bir işleyiş var. Ayrıca aynı durum rekabetide engellemekte.

Konunun belirli kısımlarında aslında belirttim. Biz hakkaniyet sebebiyle bize bu şekilde gelen şubelerin tekliflerini kabul etmiyoruz. Ne yapacaklarsa resmiyette yapsınlar. Gayri resmi bunun gibi durumları kabul etmiyoruz.

Ayrıca yorumunuz beni şaşırttı. Hırsızlık üzerine kurulu bir düzen her zaman düzgün işleyen sistemlere yada çarklara zarar vermektedir. Biz bu durumların hepsine karşıyız ve desteklemiyoruz.
Firma, süratli bir firma mı? yoksa lacivert kırmızılı bir firma mı? Eğer acente ise bana bilgilerini gönderin 1 hafta içinde acenteliğini iptal ettireyim.