Böyle durumlarda giden para değilde enayi yerine koyulmak insana koyuyor. Geçenlerde geçmişte smm için çalıştığımız bir müşteri bizden tasarım istedi önceden alışverişimiz oldugu için önce tasarımı yaptım fiyat olarakta hocam bi sigara parası atsanız bile olur dedim aramızdaki ticaret daha cok pekissin diye. O da belli bir fiyat söyledi fiyatı da kendi belirledi (200TL) birkaç tane tasarım yaptık yaptıgımız tasarımlara 4-5 kere revize yaptık paranı akşam atarım dedi atmadı ertesi 2 gün yazdım akşam atıcam akşam atıcam dedi 4.gün oldu mesaja bakmadı 5.günde ben artık parayı istemiyorum bana öylesine yap kardesim para atamam şuan deseniz bile ticaretimiz pekişşin diye boş vaktimde yapardım keşke böyle beni oyalayıp enayi yerine koymasaydınız dedim sonrasında yok aticam demiş müşteri bende yok hocam istemiyorum 5 gündür atıyorsunuz en son mesaja bile bakmadınız ben negatif trade atacağım r10'dan bilginize dedim sonrasındada yarın sabah fazlasıyla atıcam diyince bekleyim dedim öğlensonu oldu hala para gelmedi şimdi tekrar yazıcam akşama kadar atmazsa negatif trade atar çekilirim bu yüzden başka insanlarada ön yargılı davranıyoruz. Burda ki miktar hiç önemli değil 200 lira fazla bir para değil enayi yerine koyulmuş olmak tabi sizin verdiğiniz hizmet 200TL gibi uygun bir fiyatta değildir muhtemelen onunda nefretine gayet haklısınız bu yüzden önce para olarak çalışmak çok daha mantıklı geliyor şu dönemde.