öncelikle hayırlı olsun.
sıklıkla siparişiniz gelmiyorsa, paraşüt vs gibi eklentilere gerek yok. müşterinize faturayı mail veya whatsapp üzerinden yollayabilirsiniz.(e-fatura veya e-arşiv olduğunuz için sistem kendisi de gönderiyor)
trendyol, hepsiburada n11 gibi yerlerde satış düşünüyorsanız komisyonlarını kesinlikle araştırın, araştırıp uygun bulduysanız fatura konusunda bahsettiğiniz firmalarla çalışın yoksa manuel uğraşmanız zor olacaktır.
internet sitenize, havale ile öde %5-%10 indirim gibi kampanya oluşturun, şahsi hesabınıza gelen ödemeye fatura kesmeyebilirsiniz. (kaçırabilirsiniz/ vatandaş olarak tavsiye etmem ama ekonomi bunu yapmaya teşvik ediyor)
kategoriniz nedir bilmiyorum ama ne satışı yapıyorsanız yapın google adw ve instagramda reklamları kesinlikle deneyin ayrı zaman dilimlerinde deneme yapın (bu ay instaya reklam verin dönüşüme bakın diğer ay google reklam verin dönüşüme bakın hangisinde dönüşüm çoksa o platformda ilerleyin)
sosyal medya hesaplarınızı güncel tutun, seo açısından bile etkili insanlar instagramda görseli görüp açıklamasında bulunan ismi, kodu, ürün kodunu googleda aratıp sitenizi ziyaret ediyor veya storyde bağlantı eklediğinizde sitenizi ziyaret ediyor çokça + yönleri var.
tekrardan başarılar
bu arada en önemlisini söylemeyi unuttum, kargo anlaşması müşterileriniz kargo fiyatlarından ötürü alışveriş yapmaktan vazgeçebiliyor mümkünse minimum tutarlarda kargo anlaşması yapmaya çalışın
ben mng (dhl) ile çalışıyorum çok memnunum