Arkadaşlar normalde smm harıcı cok ıslem almıyorum ama bugun eskılerden bır musterım hesap kurtarma ıslemı getırdı yapamadım hesap sahıbı kadının anlattıgı duruma gore kadının kocası vefat etmiş kadında hesabı sonrasında çaldırmıs hıcbır turlu gerı alamadım hesapta bulunan numarayı kadın tanıyor sanırım bu kişiden baya bı korkmus vazıyette kadına numarayı teyıt etmesı adına rehberınden bakmasını soyledıgımde ısrarla cevap vermedı sanırım kendısıne zarar gelecegınden baya bı korkmus vazıyette sadece hesabın kapatılmasını veya kurtulmasını ıstıyor suanda ısletme hesabı devre dısı bırakan arkadaşlar mın 20k ucret alıyor acıkcası hem kadının boyle bır butcesı yok hemde gereksız pahalı sızden rıcam hesabı versem şikayet et > hesabı şikayet et > Instagram'da olmaması gereken içerikler paylaşıyor > spam seklnde spamlarmısınız gereklı kanıtları konu kapatılmazsa paylaşmak ısterım kısısel bır ıs degıl tamamen kadına üzüldüm ve kafaya taktım bu konuyu hesabı calan kısı sanırım paylasım falan yapıyormus korkuyor kadın KONU KALDIRILMAZSA GEREKLI EKRAN GORUNTULERINI PAYLASABILIRIM HESAP ADI ICIN OZELDEN DE YAZABILIRSINIZ YASAKSA KALDIRILMADAN ONCE UYARI GECERMISINIZ ILLEGAL BIR ISLEM KESINLIKLE DEGILDIR