Selamunaleyküm kıymetli arkadaşlar dini bir kitap yazdım.Bu kitabımı ücretsiz dağıtacağım ama takıldığım bir kac nokta var. Kitabımda üst bilgi ve alt bilgi kısımlarını bir türlü ayarlayamadım.Kitapbastır'dan hazır şablon aldım oradaki formatı ekledim ama yinede istediğim gibi olmuyor şöyleki tek sayfaların sağ kısmı ile cift sayfaların sağ kenar boşluklarını aynı girsem bile aynı değil tek sayfalılar daha dar.

İkincisi üst baslığı kopyaladım burada şu metodu izledim üst başlık olarak dini kitaplara bakarken https://arsiv.tevhiddersleri.org/boo...heillallah.pdf buradaki kitabın üst başlığını cok beğendim. Uygulamak için bu pdf yi officeya çevirdim üst başlık yapmak istediğimde bir tanesini yapıyorum diğeri tam olmuyor aynı zamanda üst başlıktan sonra tek sayfaların ana başlığı ve boşukları ile cift sayfalarda ana başlıkarda sorun yaşıyorum. Bu konuda yarımdı olabilecek birisi varmı.

bana 2 sayfalık demo yapabilirse ben o şablon üzerinden devam edebilirim. Diye düşünmekteyim. Kitap yazmaktan daha zor bir şey varsa oda sayfaları dizayn etmek sanırım. Yardımlarınız cok makbüle geçecek inşallah o kardeşimede kitabımdan bir tane hediye edeceğim. Tekrardan teşekkür ederim dua ve selam ile