Öncelikle dost değiliz, o kelime çok özeldir.
ikinci olarak çalıştığın şirketteki IT personeline bile saygın yok. Ve eğer seni bu kadar rahatsız eden bir durum varsa istifanı verir başka bir şirkete geçersin.
Mis gibi çalışmaya devam edersin.
Emir verilmiş yahut, emir verilmeden engellenmiş.. Neticede kurum siteleri engellemiş. Doğru veya yanlış olduğunu o kurum belirler.
R10 belki çalışanların zamanını alıyor ? Neticede kurum sen ve orada çalışan insanların ücret karşılığında zamanlarını kiralıyor.
ve ücretini ödediği şeyi talep etme hakkı var.
Bak senin denkleminden yola çıkarak daha da anlayabileceğin bir önerim var.
Bana göre sen de prrogramcı değilsin, çünkü madem kendine özel bir VPN uygulaması yazıp tüm bu söylediklerini aşabiliyorsun, E yaz kurtul.
gördün mü ? sen de iki tık tık yapabilen birisi oldun bir anda.
Ne iş yaptığını bilmiyorum, ne istediğini de bilmiyorum.
Ama çalıştığı kuruma saygısı olmayan, ücret karşılığı zamanını kiralamış ve bundan çalmaya çalışan birisi olduğun besbelli.
kendine ait zaman diliminde ne istersen yaparsın, bu senin özgürlüğün. Ama bir yerde çalışıyorsan oranın kurallarına uymak zorunda olduğunu bilmeyecek kadar cahil olduğunu da sanmıyorum.
Neticede program yazıyormuşsun ya, o derece cahil değilsindir diye düşünüyorum.
Jim Rohn adına bir yazarın çok sevdiğim bir cümlesini buraya yazayım ve bu da son mesajım olsun.
"Bulunduğun yer seni memnun etmiyorsa, yerini değiştir. Sen ağaç değilsin"
Duyar kasmaktan vazgeç DOSTUM. Abartıyorsun hemde gereksiz abartıyorsun. Konuyu farklı yerlere çekme senden akıl alacak durumda değilim. Neye uyduğum neyi nasıl yaptığım seni zerre kadar ilgilendirmiyor. Saldırmaktan milleti arkana almaktan vazgeç. Konudaki durumu biliyorsan cevap ver bilmiyorsan o zaman bu konuda yerin olmamalı. Saldırmak için sırf cevap yazmak için yazma artık. Öyle bir algı yarattın ki kural tanımaz ahlaksız hırsız pisliğin teki gibi algılanıyorum. Yaptığın yanlış.