Hocam merhaba öncelikle hayırlı günler diliyorum.
Bu Forum sitesinde reklam hesabı satıcısıyım belki reklamlarımı görmüşsünüzdür Size birkaç naçizane tavsiyede bulunmak istiyorum tabii ki yine kendi fikirleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz.
Hocam Öncelikle sizin sektörde veya farklı sektörlerde kullanılmış harcama yapmış reklam hesabı almak pazardan gidip Ziraat tavuğu almaya benzer. Bu Ziraat tavukları mevzusunu şu şekilde izah edeyim: bazı çiftliklerde tavuklara hormon verirler günde bir tane yerine 2 bazen 3 tane yumurtlaması için Örneğin tavuk 2 yıl 3 yıl yaşıyorsa bir bir buçuk yıla kadar indirirler Çünkü vücudunu iyice sömürürler. Sonra da arabalara yükleyip köylerde falan satmaya çalışırlar ya da pazarlarda.
Hocam bu harcama yapmış reklam hesabı mevzusu aynen bu şekildedir Eğer ki çok verim veren sağlam bir hesapsa adam zaten satmaz Örneğin ki adam Sizin sektörün aynısını yapıyor işleri iyi gitmedi reklamları durdurdu ama hesabın verimi iyi adam o hesabı satmaz
Eğer ki böyle bir hesabı satıyorsa verimi hesabın düşmüştür reklam algoritması bozulmuştur artık doğru düzgün verim alınamıyordur o şekilde satar.
Hesabını verim verdiğini iddia etse bile hesabı ilk 3-5 gün denemeniz gerekiyor karşı tarafta büyük ihtimalle bunu kabul etmeyecektir o yüzden size tavsiyem sıfırdan bir reklam hesabı satın alıp kendiniz algoritmayı eğitip yetiştirip reklamlarınızı o şekilde çıkmanızı tavsiye ediyorum.
Reklam hesabı ihtiyacınız olursa tekli kişisel 5'li reklam hesapları mevcut 0552 180 95 41 WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.