Totem gibi bir durum yok hocam. Fatih Terimin, Burak Elmas döneminde proje diye adlandırdığı sistem aslında böyle bir şeydi. Okan Hoca üç sezon takımın başında kaldı ve artık sistemini oturtmuş durumda. Takımdan ayrılan önemli bir oyuncu da olmadı. Herkes Okan Hocanın oyun anlayışını bildiği için sistem işlemeye devam ediyor. Eğer Fatih Terimin projesi yarım kalmasaydı, belki de bu takımdan daha iyi oynayan, daha genç ve ciğersiz bir Galatasaray izliyor olacaktık.
hocam türkiye de oyle bir projenin tutmayacagi ve denenemeyecegi sabit. hangi takım taraftarı olursa olsun kimse sabretmez. ayrıca fatih terim benim gözümde mori ile aynı . su sekilde aynı kendini yenilemeyen teknik direktor profilleri oldugu için aynı tutuyorum. sürekli ben geçmişte bunu yaptım diye dolasmaları bana göre saçma 2 sininde yani. o proje devam etseydi bile ben gs nin basarili olacagina inanmıyordum sahsen. Türkiye de herhangi bir kulup bunu yapmak isterse güçlü başkan güçlü yönetim kurulu üyeleri ve güçlü teknik direktör profili olmak zorunda. bu güçlü profillerin tamamı da taraftarlara herşeyi açık açık anlatmalılar. bunlardan birinde bir eksik oldugunda hangi kulup olursa olsun o senesini çöpe atmış olur