kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, gündüz çok sıcak oluyor diye dün gece rodaj yapmaya çıkmıştım. Akçakoca'ya doğru gidiyordum, yolun yarısında terkedilmiş bir benzinlik var motor dinlensin diye orada mola vermek istedim. Genelde benim ve herkesin mola verdiği bir yerdir. Sağa sinyal verip 40 km/h'ye kadar yavaşladım. Emniyet şeridini geçtikten sonra karayolları şerit genişliğinde ve 1.5 karış derinliğinde yolu oymuş. Muhtemelen ışıklandırma ya da boru geçirecekler bilmiyorum. Oyuğu farkettiğimde yerde sürükleniyordum. Saolsun düştüğümü gören 2 araç dönüp gelmişler çok ilgilendiler. Kafamı sert çarptım ama sadece kaskın yere vurma sesini duydum acı hissetmedim. İki el bileğim ve baş parmaklarım acıyordu, omzum yüzülmüş ve bacaklarımda sıyrıklar vardı. Motorum yürüyordu ama hasara ve yaşadığım acıya rağmen en yakındaki acile kadar sürdüm, röntgen çekildi kırık ya da çıkık çıkmadı çok şükür. Hastane polise haber vermiş ona ifade verdim, o da jandarmaya haber vermiş karakola davet ettiler, pazartesi gibi gideceğim.

Konuyu açma nedenim sizlerden bilgi almaktır, karayollarını şikayet edebilir miyim? Süreç nasıl işler? Zararımı karşılarlar mı?

Not: bu arada ben 7 yıldır görsellerde görünen samsung telefonu kullanıyorum ama babamın hediyesi apple watch vardı bileğimde, o da düştüğümü anlamış kendince siren çalıyordu hatta tam hatırlamıyorum ama acili aramaya çalışıyordu. Böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyordum. İyiyime tıkladıktan sonra iptal etti. İlk işim apple'a geçmek olacak sanırım.

Görüntüler:
(cebimdeki telefonum)

Çok geçmiş olsun hocam.Allah korumuş sizleri.
KGM de çalışmaktayım.Hatta şu anda yolda asfalt serim çalışması yapmaktayız.Yolda çalışmaya başlamadan önce,
1.Jandarma
2.karayollari şube şefi
Trafik tutanaklarına imza atarlar.Herhangi bir şekilde bunlar olmadan yolda çalışma yapılamaz.
Ayrıca eğer o yoldan bir daha geçme şansınız var ise çalışma var ise yaklaşık 1 km önceden işaretleme tabelası yola çakılır.