* Şikayetçi olduğum üye: @GameDoping;
* Şikayetçi olma nedenim: Reseller paketim olmasına rağmen sürekli hatalarla uğraşıyorum
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/profil/124326-gamedoping.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Gamedoping firmasında bir süredir reseller paketim mevcut. Aslında daha önce bu firmayı hiç kullanmadım ve ismini dahi duymamıştım ancak mevcut kullanığım uzmanhosting ( Misafir; devrolduğunu konuya yazsın diye arkadaşı etiketledim. Farklı bir nedeni ve arkadaşla şikayetimin alakası yoktur.) firması gamedopinge devretmiş. devir olunduğu günden itibaren; çeşitli cpanel lisans hataları whm panele erişememe ve destek taleplerine cevap alamama gibi bir çok sorunla karşılaşmaya başladım. bir kaç gündür yine aynı hataları almaya başladım ve siteler tamamiyle 503 hatasına düştü ftp-CPANEL kısımlarına ve WHM panellere ise kesinlikle erişim sağlayamamaktayım. Hatta kendi siteleri olan gamedoping.com isimli siteye ve dolayısıyla müşteri panellerine de erişim sağlayamıyorum. Bu olay ile ilgili daha fazla bu firma ile çalışmak istememekle beraber, zararımın ve kalan reseller günüm için iade yapılmasını ve firmanın , sitelerimin tamamının yedeklerini iletmelerini talep ediyorum.