O tür VPN servisleri aynı IP'yi birden fazla kullanıcıya atıyor. Sizin gibi başka ülkeden bu servisi kullanan ve Amazon veya ETSY hesabı kullanan bir kişiye daha aynı IP adresini atarsa, siz birden fazla hesap açtığınız için mağazalarınız kapanır. Bence ya VPS kullanın sadece size özel IP adresi olsun ya da TR IP ile giriş yapın.
Baz paket satın almadım ne olur ne olmaz özel ip satın aldım şirkette ve evde zaten statik ip kullanıyorum ama en son bir arkadaşın tavsiyesi ile bogahosttan vds aldım oda duruyor çok teşekkürler.
Sizin sorunuz benim kafamı çok kurcalamıştı. bunuda net cevaplayayım. Amazon artık multi country olarak görüyor yani tr den giriş bir problem değil. Etsy de aynı şekilde tr den girince hiç bir problem çıkarmıyor çünkü üretici türkiyede ve ürün giriyor diye beyanda bulundum artık bir sorun çıkmıyor mercury zaten çıkarmıyor shop pay aynı şekilde sadece Paypal sakıncalı onada girmiyorum henüz
Ama vpn soracak arkadaşlar var ise IPROYAL kullanıyorum artık öneririm, en güzel yanı mobilde olması aynı ip ile sabit girmesi fiyatıda gayet uygun.