Selam dostum,
Yazdıklarını dikkatle okudum. Açık yüreklilikle duygularını paylaşman gerçekten çok kıymetli. Bu yaşta kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışman, emek verip bir şeyler üretmen, kimseye yük olmadan ilerlemen büyük bir saygıyı hak ediyor.
Aile içinde herkesin yaşadığı şey farklıdır. Bazı insanlar destekle büyür, bazıları da sürekli bastırılarak. Ama şunu unutma: Asıl karakteri oluşturan şey, senin ne yaşadığın değil, yaşadığın şeye rağmen ne yaptığındır. Sen şu an doğru yoldasın, lütfen bunu bozma.
Babana karşı içinde biriken kırgınlıklar çok normal, ama bunların seni içten çürütmesine izin verme. Belki şu an anlamasa da bir gün yaptığın şeyleri görecek ya da sen kendi yolunu çizdiğinde zaten kimseye bir şey açıklamak zorunda kalmayacaksın.
Bu yaşta kendini geliştirmek için gösterdiğin çaba, ileriye dönük çok şey kazandıracak sana. Buralarda gördüğün çoğu kişi (ben dahil) geçmişte benzer şeyler yaşamış olabilir. Belki de bu sektörün içinde bu kadar çok "başarılı genç" olmasının nedeni, ailede yeterince destek görmemeleri.
Ne olursa olsun, yalnız değilsin. Burada senin gibi düşünen, çabalayan birçok kişi var. Devam et, hevesini kimse kıramasın.
Güzel günler seni bekliyor kardeşim.
İyi haftasonları 🍀
Yanıtınızı icin cok teşekkür ederim okurken mutlu oldum