Flutter ile geliştirmiş olduğum App Store'de yayında olan Yapay Zeka Destekli Diyet-Kalori Takip uygulamamı satıyorum. App Store'de yayında, app store hesabınıza transfer edilecek ve kaynak kod verilecek. yeni ve ilgilenilmediği için geliri yoktur.

Özel olarak bizzat kendim geliştirdim. 6 dil seçeneği var. Kullanıcının verdiği yaş, cinsiyet, boy, kilo, hareket sıklığı, beslenme tipi gibi değerleri alıp kendisine ve hedefine (kilo alma- verme) uygun kalori, su tüketimi, vitamin, mineral değerlerini göstererek gün içinde ne kadar ulaştığının takibini sağlar. kullanıcı tüketeceği besinlerin kalori ve besin değerlerini öğrenebilir. ürünlerin fotoğrafını çekerek kalori ve diğer besin değerlerini öğrenebilir. Ürünlerin fotoğrafını çekerek içindeki faydalı-zararlı maddeleri öğrenebilir. 30 günlük kalori- su- ağrılık durumunu istatististiğini takvimden gün gün görebilir. Diyet koçu ile tüketmeyi düşündüğü besinler analiz edilir, daha uygun olanı veya damak zevkine uygun olan farklı besinler tavsiye edilir. Kilo verme veya alma hedefine uygun yemek tariflerini inceleyebilir.
Yapay zeka api olarak openai api kullanıyorum.
Veritabanı firebase.

Sayfalar arası geçiş reklamı ve uygulama içi satın alma mevcuttur.

Uygulama adı : PM ile verilecek
Uygulama linki : PM ile verilecek
Yayınlanma zamanı : Haziran 2025
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Geçiş reklamı + Uygulama içi satın alma var.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : yok
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : App Store transfer + kaynak kod
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : firebase kullanılıyor.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır, bizzat geliştirdim.
Uygulama satış fiyatı : 50.000 TL