Teşekkür ederim önerileriniz için sorularım olduğunda iletişime geçeceğim gelen yorumlar üzerinde daha fazla düşünüyorum bir şeyleri.
Neden böyle dedim aslında, yanlış anlaşılmasın, kötü bir şey değil bu aslında şöyle sen kendini ilerlettiğin zaman disiplin özverisi kazandığın zaman başlıyor olay aslında. Örneğin; Kendini 3 - 5 sene sonra nerede görüyorsun deseler gibi de düşünebilirsin. Sürekli bunları düşünürsen olacaklar belli, hem kendini üzeceksin hem de aile fertlerini. Bu yüzden de yapman gereken tek doğal yöntem kendi yolunu çizmen olacaktır. Zaten başarılı olduğun zaman kendileri de gurur duyacaktır seninle, eminim ki kendimden biliyorum hocam. Asla ve asla, ondan da bir şey olmaz demeyeceksin, bak neler oluyor görüyor, gerekirse Allah (c.c.) sığın yani bu işler, bu dünya böyle. 30 yaşına kadar oturttun oturttun yoksa gerçekten zor oluyor 1 yıl çok önemli her açıdan. Neden mi? Zamanında üniversiteyi sallamadım aman okuyunca ne oluyor dedim, al gördün ne olduğunu hesabı.

Şöyle ki; Sen işe yeni başlıyorsun mesela adam 18'inde mesela üni kazanıp yerleşmiş mezun olmuş bitirmiş sen şimdi başlıyorsun, rekabet çok önemli. Zamanı geçiştirmeyeceksin abi yoksa benim gibi zamanında 20 yaş sendromu yaşarsın ki artık bu hatayı bir kere ettim 30 yaşına ayak basmadan evvel asla bir şeyi yarı yolda bırakmazsın zaten bu hayatta bu imtihandan kalınca.