Selamun Aleykum,
Dün savcılıktan PTT aracılığıyla bir bildiri gelmiş ve evde bulamadıkları için muhtarlığa bırakmışlar, muhtarlıkta bugün kapalı.
E-devlet veya uyap üzerinde herhangi bir şey göremedim. Düşünüyorum savcılıkla ilgili ne gibi işim olabilir diye bir kaç ihtimal geliyor.
1) Daha önce benim İP adresim'den giriş yapılarak Sahibinden üzerinden bir satış yapılmış ve telefon gönderilmemiş. Bir sürü IP adresi var tabi biir tanesi de benimki. Hatta 72 yaşında bir bayanın bile IP adresi vardı. En son ondan aklandım çünkü ne benim ismim soyismim, ne banka hesabı ne görüştükleri telefon numarası benle ilgili değil. Bununla ilgili sonuç kararı ve benim yetersiz delil olduğu için aklandığıma dair bildiri gelmişti. Ancak banka hesaplarımı araştıracaklardı ki araştırmılardır, bu ismi geçen 2-3 şahıs vardı onlar yargılamaya devam edilecekti onlarla R10 üzerinden iş yaptıysam ve Google News kaydı için bazılarının bilgisayarına Team Wiever ya da anydesk ile bağlanıyordum onlardan birisiyse ve bana para gönderdiği tespit edildiyse gelde derdini anlat. Yani IP adresim bu şekilde geçer mi onu da bilmiyorum.
2) 2,5 ay önce TAG motor şöförlüğü yaparken arkamda bulunan yolcuyla birlikte kaza yaptık ve kaldırımda bulunan dubaları kırdım. 2.5 aydır bacağımdan dolayı evde yatıyorum. Burada o arkamdaki müşteri şikayetçi olmuş olabilir ya da karayolları veya belediye vs dubalar kırıldığı için savcılığa olayı yönlendirebilirler mi?
3) Yaptığım siteler illegal değil ama bir içerikten dolayı olmuş olabilir mi?
Pazartesi olmadan içeriğini nasıl öğrenebilirim?