İyi haftasonları
Konuyu nasıl yazayım bilmiyorum ama yazabildigim kadar artık.

Evde baba denilen kişi her hafta belki neredeyse hergün de olabiliyor bazen boş sebeplerden kavga çıkarıyor, laf ediyor, sanki tek işi evde huzursuzluk cıkarmakmış gibi.

Bugün de kavga çıkardı küçük sebeplerden dolayı
Abi yok Boyle bisey başka işin yokmu senin.

Bundan 3-4 sene onceden de telefondan ugrasıyordum mail satışı,hesap satışı falan .
Bana diyordu kumar oynuyorsun sen vs . Kumar oynayıp kazanmak istesem Yazılıma karşı gelmem lazım tabi o da mümkün degil.

Birgün telefonda reklam cıkmıstı Python editor programında kadın reklamı işte biraz açıktı sonra görünce dedi sen nerelere giriyorsun vs gene olay çıkarmıstı haftalarca laf attı . Sürekli de tipin kaymıs falan diyordu (yas 14-15 iken sivilce vardı yüzünde tabi biraz).

İnsanların babasına bakıyorum ogluna nasıl davranıyor bizimki de anca kavga çıkarır, laf atar

misafir geldiginde yada dısarıda biriyle konusunca kötüler tabi. Halbuki kötü bir alıskanlıgım yok ne sigara ne de farklı birşey (kötü arkadaş vs). Kendi halimde takılırım bilgisayarımı açar yada telefonda kendimi geliştirmeye calısırım .

Bazen de diyor "bunlara iyilik yaramaz ." diye
abi bisey yapmıyorsun ki şuanda elimde ne varsa hepsini kendi paramla aldım birkez olsun para istemedim. ( Dolap-masa- kıyafet - bilgisayar - telefon vs)

Bazen de bilgisayarda ne yapıyorsun diyor şaka gibi heves bırakmıyor insana. Birgün Kripto paralar ile bi mesajı gördü bagırdı bana sen ne yapıyorsun diye. Sürekli de interneti keserim diyor sanki pahalı büyük birşeymiş gibi

Heves kırıcı baba olur ya işte bu bence.
13-14 yasındayken play console almak istemiştim söylemedim bile . "Bosver tehlikeli başımıza bela acarsın" der diye.

Tabiri caizse nefret ediyorum demek istiyorum

Babalık Böyle birşeyse hiçbir zaman evlenmeyecegim

Dahası vardır ama aklıma bunlar geldi bir seferlik degil bunlar.

Şuanda güzel seyler üzerinde çalışıyorum kimseye muhtaç olmamak icin .
Annem sagolsun heves kırmayıp , yardımcı oluyor .
Konuyu okuduysanız teşekkür ederim.İçimi dökmek istedim sinirden dolayı 4 senedir aynı muhabbet sıktı artık . Kimseye karışmam ben ama Boyle yapılınca rahatsızlık duyuyorum . Konuyu onceden acacaktım ama vazgectim acarken. Herkese iyi haftasonları tekrardan