Merhaba arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese.
Bir arkadaşım var yaklaşık 15 senedir arkadaşız samimiyiz eyvallah. Kendisi sürekli bir borç batağında kumar yüzünden hep. Elimden geldikçe kendisine destek oluyorum bundan bir kaç ay önce bir oyun hesabım vardı hesap boştu dedi ki biraz param var oyuna yatıralım oyundan kazandığımızla çıkartırız parayı neyse dedim valla senin işini görecekse ne mutlu bana kalktım o parasıyla hesabı dizdim neyse biz birlikte oynamaya başladık harcama yaptığı paranın yarısından fazlasını oyundaki yaptığımız farmdan zaten çıkardık dün bana yazıyor e borcum var kredi çek ben sana vereyim yok oyundaki itemleri satacam vesaire vesaire kendisine de başta dedim bak yarın bir gün bunu yapacaksan hiç yapma diye az önce girdim baktım oyundaki tüm itemleri satmış bomboş etmiş hesabı zoruma giden onun bir oyun hesabından medet umması ne yapayım bu durumda kalbini de kırmak istemiyorum 15 sene boru değil ki daha önce çok yaptım yani tabiri caizse yapışkan gibi ne yapayım gerçekten bir yere kadar yani güzellikle söylüyorum olmuyor ne yapıyorum boş