Görev sistemi olayı çok kötü olmuş bence. Eski versiyonda toplu işlemler yaparken Like mı RT mi Yorum mu seçiyorduk. Sonra uğraşmadan aynı ekranda linki girip hesapları seçip işlemi başlat diyorduk ve başlıyordu.
V.7 de bu işlem çok uzamış. Görev oluştur göreve isim koy hesapları seç like mı olsun neyi beğensin linkten mi beğensin sonra linki gir sonra süre seç vs 5-6 tane ekran geliyor önümüze. Gereksiz bir iş yükü var ve vakit kaybı oluyor.
Eski sürümdeki panel gibi toplu işlemleri hızlı bir şekilde yapsak çok daha iyi olur. Sırf bu yüzden eski versiyona geri döndüm.
Edit : siteden destek bölümüne de yazdım aynı şekilde ve cevap geldi. değişmeyecekmiş galiba V.7 bu şekilde olacakmış. ama eski sürüme güncellemeler devam edip 2 farklı X Fly şekilde devam edecekmiş. (benim anladığım kadarı ile) Ben eski sürümden kullanamaya devam edeceğim, teşekkürler eski sürüme de güncelleme yapacağınız için.
Hocam araştırdım da herhalde toplu hesap yönetimleri için proxy ihtiyacı oluyormuş. Ben her şey dahil yazılım diye kafamda tasarlamışım

Şimdilik 5 hesap ile ilerlemeyi düşünüyorum. Bir öneriniz ya da tecrübeniz var mıdır. Teşekkür ederim.