Ben yıllar yüzyıllar önce istanbul Ataşehir de otururken hizmet iyilestirmesi istedim. Ozamanlar fiber yeni yeni moda oluyor. Binamda fiber var ama benim dairem için port yok. Sürekli talep olusturdum. Sürekli ilgilenicez ekip yonlendircez filan. Sonra benim yillik sözleşmem bitti. Yenilemedim de ama kullanmadimda 3 ay fatura ödemedim sonra bana haciz davasi actilar vs. Avukatları beni ariyor bide tehdit ediyor. Dedim öyle mi? Bende onlara saydim sayistirdim hatta ozamanlar Telekom un genel müdürü bi yahudi bir adamdı ismini hatirlayamadim Paul muydu neydi. Adama Twitterdan filan yazdim özel kalemine filan yonlendirdi. Dava ne oldu derseniz kazandım. Bilirkişi istettim. Dedim beni aylarca magdur ettiler hizmet vermediler bende almadigim hizmet bedelini ödemek istemiyorum hakim bey

hakim güzel bir adamdi. Emsal olmasi icin gittim mahkemeye. Yoksa avukatlarim gidip hallederdi. Bana da eglence oldu. Maddi bir kazancim oldu mu hayır ama birilerine karşı dik duruşumu sergiledim o da bana yetti.