Kütahya’da yaptım askerliği bölük komutanının yazıcısı yaptılar diğer askerler eğitime gidiyor Kasım soğunda dışarda boş bekliyor akşam 17:00 olduğu gibi herkes koğuşlara giriyor ben sabah 08:00 - akşam 17:00 mesai gibi tüm gün bölük komutanının orada çalışıyorum üzerine iş veriyor akşam mesaiye kalır gibi mesai yapıyorum ama hiç sorun değil Kütahya soğuğunda eğitim yapmaktansa içeride sıcak otur çalış. Bir de bölüğün problemlerine askerlerin tüm durumuna şahit oluyorsun. Bir akşam bölük telefonu çaldı adam Trabzon’dan arıyor komutanla görüşmek istiyor bu saatte komutan yok diyoruz anlamıyor çağırdık nöbetçi astsubayı komutan önemli bir durum var sandı telefonda adam ısrarcı olunca adama komutana komutanım benim oğlanın adı şu soyadı bu biz onu sivilde zapt edemiyoruz her gün başka bir *** yiyor askerde gırtlağına basın adam etmeden yollamayın dedi komutanda ne diyeceğini şaşırdı 😅 başka bir günde 11. Koğuş akşam 01:00 civarı dışardan cep telefonuyla çiğ köfte sipariş etmişler bir yer bulup aramışlar kuryeden nizamiyeden değil arka tarafta bir yerden içeri atmasını istemişler 3-4 asker arkaya gidiyor kurye içeri siyah bir paket sallayıp atıyor devriye nöbetçi aracına denk gelmişler içerisi gece biranda karıştı almışlar çocukları gece getirmişler bölük komutanının odasının önüne sabah bölük komutanı gelene kadar kapıya selam durdular uykusuz sabah komutan geldi dövme falan yok ama içlerinden geçti lan zaten 1 ay bile askerlik yapmıyorsunuz komutanlarınıza söyleseniz sabah gelirken getirir kendinizi mi vurduracaksınız gece gece diye kızıyor çocuklara verdi cezayı sipariş edilen çiğ köfteyide çocuklar hariç herkes yedi 😅bedelli bölüğü olduğundan bize göre eğlenceli bu tarz şeylerle geçirdik ama Kütahya’nın dört mevsimine Allah adamı düşürmesin