tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direkt 10 parmak klavye kullanma eğitimi üzerine bir proje deneyebilirsiniz. Malum KPSS ile katiplik sınavlarına hazırlanacak bir sürü aday oluyor. Bu sayede web sitenizde daha fazla vakit geçirecekler, eğitim için tekrar tekrar ziyaretler, başkalarına öneriler vs. derken domain popüleritesi artacak. Bu süreç biraz da zaman istiyor.
Gerçekten çok yerinde ve kıymetli bir öneri olmuş, teşekkür ederim
KPSS ve özellikle zabıt katipliği gibi sınavlara hazırlananlar için 10 parmak klavye eğitimi ciddi bir ihtiyaç. Böyle bir eğitim platformunun insanların hem işine yarayacağı hem de siteye tekrar tekrar dönüş sağlayacağı çok açık. Açıkçası bu tarz hedef kitlesi belli, fayda odaklı fikirleri çok önemsiyorum.
Senin sayende bu düşünceyi notlarımın arasına ekledim. Şu an için kesin karar vermedim ama kesinlikle üzerinde düşüneceğim ve fikir listemde yerini aldı.
Desteğin ve yapıcı katkın için tekrar teşekkür ederim.
Bu yolda gelen her fikir, bana yön oluyor.
Selamlar