Her zaman her koşulda güçlü olmalısın
Güzel sorular, ama cevabı burdan yazılmayacak kadar farklı şeyler...
Ağlamadığımızı kim söyledi
Yetiştirilme tarzı ben iki kez ağladım bir kızım olduğunda diğeri ise annemi kaybettiğimde. Erkeklerin genel olarak erken vefat etmelerinin enbüyük nedeni herşeyi içeri atıp güçlü görünmek
Belirli bir yaştan sonra o özellik gidiyor istesende göz yaşı akmıyor ama içinde yaşıyorsun, anca çok çok yakınından birisini kaybedersen akıyor onun harici hiç bir konuda tık yok bende.
33 yaşındayım hala oğlumla izlerken gözlerim dolar..
benden ailem ve cevremde cok ciddi agır bir karekterim olarak varım sert ve ciddiyim yani gören bu adamın gözünden 1 damla yaş gelmez der ama yanlızken cok ağladığım oldu
Genelde kolay sebeplerle ağlamıyoruz sürekli çözüm düşünerek kendimizi eritiyoruz dayanamadığımız durumlarda kimsenin bizi göremeyeceği yerlerde ağlamayı tercih ediyoruz.
+ Olarak sürekli stresli olduğumuzdan ağlamaya karşı bağışıklık kazanmak gibi enteresan bir durum var şahsen bazı olaylara günlerce üzülüyorum rahatlamak için ağlamaya çalışıyorum olmuyor.
Bir sürü yakın akrabalarımı kaybettim günlerce üzüldüm ağlayamadım işyerinde eski bir arkadaşımın şehir olduğunu öğrendim saatlerce tuvaletten çıkamadım iş yerinde.
😂 Ben ağlamam diyen erkek fena role girmiştir. Ya da başına kötü bişe gelmemiştir çaresiz kalmamıştır. Erkeklerde ağlar, kimi içine ağlar kimi dışına, gizli gizli.
Çok acayip 10dkdır yazıp yazıp siliyorum yarısı duygu dolu oldu yarısı hüzünlü en sonunda hay Allah napıyosun sen dedim ctrl + a yaptım sonra bide delete, gülmeye başladım.

Sanırım bizi büyütürken savaşçı gibi yetiştiriyolar başka açıklamasını göremiyorum. Kızın her zaman elinden tutan birisi olur bu hiç değişmez. Elbette kaderinde cefa çeken kızlarda var aradaki istisnalar ama genel olarak kız her zaman desteklenir. Ancak erkek konu olunca her zaman birşeyler başarmasını gerektiği dayatılır. Sürekli çalışmak bişeyler yapmak zorundayız. Bu işteykende geçerli aşktaykende geçerli ailedeykende arkadaş çevresinde de geçerli. Durum böyle olunca da oturup ağlamaya vakit kalmıyor. Ama eminim herkes gece yanlızlaştığında her zaman olmasada ara ara ağlıyodur. Ama dedim ya hep bir yarış içerisindeyiz o yüzden ağladığımızı gösterirsek sanki yarıştan düşçek gibiyiz o yüzden hep sessiz ve içimizden olur ağlamalar. Taki sevdiklerimizi kaybedene kadar. O yüzden mezarlara gidince erkekleri susturmak, ejderhanın yumurtasını almaktan daha zordur.
Ağlayınca sorunlar çözülmüyor. Önüne bakıp mantıklı çözümcül olman gerekiyor
31 yaşındayım en son 19 yıl önce babamı kaybettiğimde ağlamıştım..
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.