temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan organlarına bir bak bunların kendiliğinden olması mümkün mü,organların yerleri yerleştirilmesi kendiliğinden olması sıfırdır.
Töğbe Allah yok diyelim,
İnsan ,hayvan,ağaçlar meyve sebze,hepimiz suya muhtacız,bizler kendiliğimizden olduysak suyu kim düşündü bizim için,demekki bir düşünen yaratıcı var
Tuhaf tuhaf kitaplar okuyup ne kadar mantıksızlık varsa ona inanmaya çalışanlar aklını çelmesin
Allah 124 binden fazla peygamber göndermiş ayetler göndermiş,sizi ben yarattım diye
bu peygamberlerin 100 tanesi yalancı diyelim, bini yalancı diyelim,sence 124 bin peygamberin hepsi yalancı olma ihtimali nedir
kalbini karartma arıyorsan Allah sana bir yol açmış demektir
sana sevdiğim genç bir hocanın youtube kanalını söyleyeceğim
Kerem Önder Hoca,2 kanalı var youtubeye yazınca çıkar
1500 den fazla videoları var,yani aklına ne takılırsa cevabı bulursun,
Kanala git videolar kısmından ara mutlaka bir cevap bulursun
Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur ve ben yine şahadet ederim ki, Hz.Muhammed -sallâllâhu aleyhi ve sellem- O'nun kulu ve elçisidir.
ve bu kıyamete kadar sürecek son din islam dinidir

not:Allaha inanmayıp 24 saat gece gündüz Kendini Allaha düşmanlık yapmak için adamış atar gider yapan atesitler cevap vermesin,
Bize gelsin diye Allahı arayana Allah yol acar,iyilik yapana Allah yol açar,ama onlar hep yine kafalarını çevirdiler diyor
sen kafanı çevirme kardeşim bismillah de,kalbin Allahı bulunca içindeki kararmalar sıkılmalarda gider
Hocam şimdi bak, iyi güzel yazmışsın ama ben de birkaç şey söyleyeyim müsaadenle.
Hani diyorsun ya “organlar bu kadar kusursuz kendiliğinden olamaz” diye…
Ya benim dizim 22 yaşımda ağrımaya başladı, belim tutmuyor, apandis patlasa ölüm riski var,
yemek borusu yutakla kesişiyor, nefes alırken yanlışlıkla yemek kaçırıyoruz boğuluyoruz…
Bu tasarımı yapan varsa, biraz da güncelleme getirseydi keşke. iOS değil, insan vücudu be.

“Suya muhtacız, suyu kim düşündü?” kısmına da gelelim.
Hocam, hayat zaten suyun olduğu yerde başlamış. Biz suya göre şekillenmişiz.
Yani olay şu: “su varsa hayat olur”, yoksa zaten olmuyorsun, şekil bile alamıyorsun.
Su bize göre yaratılmadı, biz suyun dibinden çıktık, kuruyana kadar uğraştık zaten.
Çamurdan yaratıldık diyorsunuz, çamur da su + toprak zaten, denk geldi işte. 😅

124 bin peygamber konusuna gelelim.
Diyorsun ki “1000 tanesi yalan söylemiş olsun, hepsi mi yalan söylemiş olabilir?”
Valla, 8 milyar insanın çoğu hala fal baktırıyor, burçlara inanıyor,
herkesin ortaklaştığı şeyler doğru olacaksa, hâlâ düz dünya savunuluyor, o zaman napalım?
Çokluk = doğruluk olsaydı, orta çağda cadı avlayanlar da haklıydı...

Kerem Önder Hoca önerine de teşekkür ederim.
Ben de sana Richard Dawkins, Carl Sagan, Neil deGrasse Tyson önereyim.
Sen Kerem’den bakarsın, ben Carl’dan.
Aynı gökyüzüne farklı dürbünlerle bakıyoruz belki ama yıldızlar hep orda zaten. 🌌

Son olarak da şunu diyeyim:
Ateist olmak, Allah’a düşmanlık değil. Sadece ikna olmamış olmak.
İnanç başka, karakter başka. İnanan da iyi olabilir, inanmayan da.
O yüzden kalp karardı aydınlandı değil, önemli olan kafa çalışıyor mu? 😎