Bende yakın dönemde 110 Kilodan 80Li kilolara kadar düştüm Haliyle daha çok öne çıkmaya başladı aşırı derecede kendini belli etmeye başladı Ben normalde bol giyinen birisi olmama rağmen rahatsız edici duruma ulaştı
Dediğiniz doğru olabilir Fakat Benimki dediğim gibi Kendini aşırı derecede belli etmeye başladı Tamamen psikolojimi bozacak derecede tabiri caizse Kızlardan farkım yok hocam neredeyse...
Haftaya tekrar Bir uzman tarafına Muayene olacağım bakalım araştıracağız ameliyat olmaya hevesli değilim ama bu şekilde yaşamayı Göz önünde bulunduramıyorum
bir playboy yada jigolo falan değilseniz çok kafaya takılabilecek bir problem olcağını sanmıyorum spor yapın fit bir vucudunuz olsun zaten meme ucundaki nohut yada fındık büyüklüğündeki bir jinokomasti hormonal değişim süreciniz geçtiğinde belkide kendiliğinden düzelicek ve şuan olacağınız ameliyat ilerde meme ucunuzda çok daha kötü bir görüntüye yada farklı problemlere yol açabilir. Memenizin ucunda anormal bir büyüklük var diye zorbalanacağınız arkadaş çevreniz varsa hepsini hayatınızdan çıkarıp gerekirse engelleyip kısaca sektir edip hayatınıza devam edebilirsiniz bu aynı şekilde hayatınızda bir kız sizi bu sebeple yargılıyorsa aynı şeyi yapıp gereksiz insanlardan uzaklaşabilirsiniz ameliyat olmanızdan çok daha faydalı olacaktır bu gibi şeyler çünkü insanlarda kusur herzaman olabilir bunu kabullenip yaşamak bazen sabretmek gerekir. Senin bir kolun bir bacağında olmayabilirdi çok şükür var bununla şükredebilirsin mesela. Farklı bakış açısı lazım.