Çok acayip 10dkdır yazıp yazıp siliyorum yarısı duygu dolu oldu yarısı hüzünlü en sonunda hay Allah napıyosun sen dedim ctrl + a yaptım sonra bide delete, gülmeye başladım.
Sanırım bizi büyütürken savaşçı gibi yetiştiriyolar başka açıklamasını göremiyorum. Kızın her zaman elinden tutan birisi olur bu hiç değişmez. Elbette kaderinde cefa çeken kızlarda var aradaki istisnalar ama genel olarak kız her zaman desteklenir. Ancak erkek konu olunca her zaman birşeyler başarmasını gerektiği dayatılır. Sürekli çalışmak bişeyler yapmak zorundayız. Bu işteykende geçerli aşktaykende geçerli ailedeykende arkadaş çevresinde de geçerli. Durum böyle olunca da oturup ağlamaya vakit kalmıyor. Ama eminim herkes gece yanlızlaştığında her zaman olmasada ara ara ağlıyodur. Ama dedim ya hep bir yarış içerisindeyiz o yüzden ağladığımızı gösterirsek sanki yarıştan düşçek gibiyiz o yüzden hep sessiz ve içimizden olur ağlamalar. Taki sevdiklerimizi kaybedene kadar. O yüzden mezarlara gidince erkekleri susturmak, ejderhanın yumurtasını almaktan daha zordur.