Hadi gel tartışalım istersen?
Neler yapıldı?
Bu saydığın-sayacağın yapılanlar için:
Yaptıkları neler halkın cebine yarar-zarar oldu?
Yaptıkları nelerin ülkeye faydası dokunmaya başladı ve ne kadar kazandırdı?
Yaptıklarının kimlere ne faydası oldu? Ülkeye mi faydası oldu yapanlara yaptıranlara mı faydası oldu?
Hadi tartışalım. Ama gerçekten dürüst ve doğruları öğrenince şaşırmayıp inkar etmeyeceksek tartışalım?
Ha birde Allah'ta iyi demez kelimesini yazıp her yapılanlar gibi dini karıştırıp Allah hakkında yorum yapmayı kesiniz lütfen.
Kimsiniz siz haşa Peygamber misiniz Allah adına yorumlarda bulunup dinimizi katarak haklılık payınızı yükseltmeye çalışıyorsunuz?
Ben hicbirsey değilim. Kuran'da derki Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Ben bana göre haksızlık yapıldığını görüyorum.bu şahsi bir dusuncedir.sen farklı dusunebilirsin. Buna saygı duyar geçerim. Ama öyle sokak ağzıyla kesiniz falan dersen ayıp etmiş olursun. Derimki terbiyeni takın. Karsinda çoluk çocuk yok.seviyeli tartisacaksan seninle her ortamda tartisirim.seviyeni bozacaksan bende bozarım.
Kimsenin kimseye görüşü için saygısızlık etmeye hakkı yok. Bunu aklına iyi yaz.
Sizin anlamafiginiz asıl sizin gibi dusunmeyenlerin yanlış insanlar olduğu gerçeğidir. Bu kafayı değiştiriniz. Ne size ne bize faydası vardır bu dusuncenin.