Kolay gelsin herkese arkadaşımın adına soruyorum ama anlaşılması için ben dili kullanacağım
şuan akaradaşımın yeni devir aldığı bir iş modeli var farklı şehire taşındığı için yeni bir kargo şirketi (şubesi) ile anlaşma yapması lazım ama bunun için şirket istiyorlar diye biliyorum. Bunun içinde vergi dairesindeki ufak tefek aksamalardan dolayı elimizde hiç bir belge yok
fakat şuan göndermemiz gereken 3 adet k.ö. Sipariş var bunları şuan bireysel olarak nasıl gönderebiliriz ?
15 yıllık kargo çalışanı olarak söylüyorum. vergi levhan vs. bile hazır olsa kapıda ödeme sözleşmesinin onaylanması bile en az 1 haftadan fazla sürüyor hocam. normal sözleşmeden daha farklı prosedürler içeriyor çünkü. bundan dolayı hiçbir şekilde kapıda ödeme göndermen mümkün değil maalesef. en fazla şunu yapabilirsin (tabii bu olay pek mümkün olmayabilir) kargo şubesine gidip durumu anlatırsın, kapıda ödeme sözleşmesi olan bir firmanın adına gönderebilir, sen de paranı o sözleşme sahibinden alırsın. ama tabii bunun için kargo şubesiyle, o firmayla bir muhattaplığın olması lazım. tabii bu hem yasak hem de sıkıntılı bir durum. kabul edilme ihtimalı çok az...