kerem2657 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar. İnanın bu tip konulara yorum yapmayı hiç sevmiyorum. Fakat kendimi tutamiyorumda bazen. Tek bir cümle yazıp çıkıyorum.

Ülkemizde 50 yıldır olmayan yapılmayan birçok şey 20 yılda yapılmaya çalışılıyor. Kusura bakmayın da bagzi arkadaslar; Az insaf az vicdan yahu.Hani Allah'ta iyi demez. 20 yıl oncesinide çok iyi biliyorum / bilenlerimiz de vardir dimi dostlar? 50 yıldır çivi cakilmamis bir ülke 20 yılda anca bu kadar olabiliyor.

Sevgiler saygılar herkeze.
Hadi gel tartışalım istersen?
Neler yapıldı?

Bu saydığın-sayacağın yapılanlar için:

Yaptıkları neler halkın cebine yarar-zarar oldu?
Yaptıkları nelerin ülkeye faydası dokunmaya başladı ve ne kadar kazandırdı?
Yaptıklarının kimlere ne faydası oldu? Ülkeye mi faydası oldu yapanlara yaptıranlara mı faydası oldu?

Hadi tartışalım. Ama gerçekten dürüst ve doğruları öğrenince şaşırmayıp inkar etmeyeceksek tartışalım?

Ha birde Allah'ta iyi demez kelimesini yazıp her yapılanlar gibi dini karıştırıp Allah hakkında yorum yapmayı kesiniz lütfen.
Kimsiniz siz haşa Peygamber misiniz Allah adına yorumlarda bulunup dinimizi katarak haklılık payınızı yükseltmeye çalışıyorsunuz?