hocam hangi şehirdesiniz bilmıyorum ama ek iş bakabilirtsiniz mesal benim birtanıdığım oda memur borcu yok ama ev almak istiyor iş çıkışı akşamları düğün solonlarında garsonluk yapıyor sizde düğün salonlarına gidin ek işe ihtiyac olduğunu akşamları ve hafta sonları garsonluk yapabileceğinizi söyleyin mutlaka iş cıkar hele bu sezonda hiç durmayın hemen yarın başlayın olmadı bir temizklik firmasına baş vurun hafta sonları inşaat temizliğine gidebileceğinizi söyleyin bakın bu ayıp değil bakın benim eşim kesinlıkle ihtıyacımız olmadığı halde 1yaşlı karı kocanın ayda 1 temizliğine gidiyor 1 gunde 2500 tl alıyor ben defalarca ben vereyım gidme dediğim halde gidiyor bu sürecde eşinizde sizde ek işler yaparak bu parayı toparlayabilirsiniz yada ne bileyım hafta sonları hastanede erkek hastaların bakıcılığını yapabilirsiniz bu şekılde düşünmekle bir şey olmaz bir an önce çözüme doğru adım atmalısınız başka bir örnek vereyım iş yerınızden cevrenızden satılık gayrımenkuller bulabilirseniz bi emlakcıyla anlaşıp komkısyon orrtaklığı yapabilirsinizki bunu yapanda çok cevremde ınsan var...