Merhabalar, öncelikle herkese iyi geceler.
Mesaj yazdığım bir konuda mesajım silindi

. Neden silindiğini biliyorum muhtemelen sözde "karalama". Belirtilen konuda bu pazar alanında mümkün olmayan bir şey söylenmiş. İlgili mevzu da "Steam Random Key'den RDR2 çıkma olasılığı çok yüksek, size 3 haneli fiyata sağlayalım". Arkadaşlar yıllardır bu işi yapıyorum, düzgünce çizgileri bozmadan, arkadaşı da rencide etmeden altına yazdım, "böyle bir şey imkansız, rockstar keyleri asla random olamaz, sipariş öncesi üretilemez." Hepsi rockstar firmasının lisansıdır yani steam random keylere katılamaz.
Mesajım silindi
.
Bu baltama değil, uyarmaktır. Çünkü arkadaşın yaptığı şey tek haneli fiyata(TED) sağlanan random keyi bu şekilde kakalamaktır. Bu d0landırıcılıktır. Aynı satışları bizler de yapıyoruz, diğer dostlarım da yapmakta bunda bir kusur yok. Herkes ekmeğinde ve kazancındadır fakat pazarlama bu değildir. Biz bu değiliz arkadaşlar, dürüst olmadıktan sonra ne anlamı kalır?
Serbest piyasa diyebilirsiniz fakat ben satış yapmasın demedim, satın almak isteyen kişiye bilgi verdim. Verirken de kimseyi baltalamadım. Forum bu değil midir? Her şey parayla mı dönmek zorunda?