Arkadaşlar ben vicdanen bunun satış parasını alamam. Onun için sadece taktiği söylüyorum habgi bankada olur hangisi olmaz birbirinizle istişare yapın.
- Trendyol üzerinden xx.xxx rakamında bir alışveriş yapıp 10 15 dk içerisinde iptal ettiğin zaman bu para bazı bankalarsa iade olarak görünüyor ve banka bunu dışarıdan karta para girmiş olarak algılıyor.
Lütfen mesaj atmayın denemek isteyen buradan denesin kaybınız ve zararırnız olmaz zaten. Gerçekten bu halde olmanıza ve olmama çok üzülüyorum. Elimden gelse vallahi ben kapatıcam borçlarınızı😅
Edit : arkadaşlar trendyol olmaz ise birazda kendiniz daha farklı altyapıya sahip sitelerde deneyin illaki bir sitede olur yani
Edit 2 : Ürünler trendyol satıcılı olmasın ve cüzdana yükleme yapmayın. Direkt markadan satın alın
Bu yöntem büyük ihtimal kart borcu kesinleştikten sonra işe yarar. Kart borcu kesildikten sonra harcama diğer aya yansıyor bu şekilde kartın içindeki para ile alışveriş yapıp sonra iptal edip iade alırsanız para karta döneceği için sanki kart borcu ödenmiş gibi olabilir. Her bankada yer mi bilmiyorum ama deneyip görmek lazım sonuçta o para hesaba geri geliyor bir kaybınız olmaz.