Bazı tarayıcılarda az önce tekrardan erişim sağlayabiliyordum şimdi tekrar gitti ama ayar yapmıyorum hiçbirşeye de dokunmuyorum inş en kısa sürede çözülür "bağlanmayı reddetti" hatası alıyorum
Eğer hiçbir şeye dokunmadığın halde site bazı tarayıcılarda önce açılıp sonra tekrar "bağlanmayı reddetti" hatası vermeye başladıysa, büyük ihtimalle DNS değişiklikleri henüz tam olarak yayılmamış olabilir. DNS kayıtları değiştiğinde, bu değişikliklerin tüm internet servis sağlayıcılara ve cihazlara ulaşması zaman alabilir. Bu süre içinde bazı kullanıcılar eski DNS bilgileriyle siteye ulaşmaya çalışırken hata alabilir. Ayrıca tarayıcı veya işletim sistemi önbelleği eski DNS bilgisini tutuyor olabilir. Bu yüzden bazı cihazlarda site açılırken bazılarında açılmaması normaldir. Tarayıcı önbelleğini temizleyerek ya da cihazı yeniden başlatarak test edebilirsin. Bu tür durumlar genellikle birkaç saat içinde kendiliğinden düzelir. Ekstra bir ayar yapmana gerek yok, sadece beklemen yeterli. Eğer bu durum 24 saat içinde hala çözülmezse DNS kayıtlarını tekrar kontrol etmen gerekebilir.