_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi çok sıcak hocam ya ( :

Sadece özetle şunu söyleyeyim,

Bugün değil, yarın değil, diğer gün değil ama çok kısa bir süre sonra liq olacak ve tüm paranızı kaybedeceksiniz.
Ve bu bir varsayım değil ne yazık ki.
Bu, %99.9 gerçekleşecek.
Söylediğimi asla kabul etmeyeceksiniz, biliyorum.

Allah için böyle işlemler yapmayın.

Ne cüzdan bakiyeniz buna uygun, ne işlemlere giriş tarzınız, hiç biri doğru değil.

Telegram, discord, twitter orda burda size bu attığınız görseli gösterdiğinizde destek olan kişileri tanıyın ve asla onlarla işlem paylaşmayın. Hiç birşey bilmiyorlar, buna emin olun.

Sizin iyiliğinizi istiyorum, daha çok araştırma, daha çok youtube videosu, daha çok matematik yeterli size hocam.
Ama işlem stresi ve insanoğlunun açgözlülüğü için herhangi bir eğitim yok, onu tecrübe etmek gerekiyor.
Dediklerinizi yaşadım ve ciddi para kaybettim. Zaten tüm bu kayıplardan sonra ilk öğrendiğim şey trader psikolojisi ve risk yönetimi oldu. O yüzden liq olma durumum yok kaybetmeyi riske edebileceğim para belli. Stopsuz asla işlem girmiyorum. Eğer analizime güveniyorsam çarpanlarımı yükseltiyorum. Ona görede stop çekiyorum. Her işlemimi karla kapatmak mümkün değil. Takip edilmesi gereken çok metrik var kriptoda cidden. Dedikleriniz kafamın köşesinde not olarak aldım. Teşekkür ederim. Allah sizi klimasız bırakmasın sıcak çok gerçekten.