sadece ön görüşme olarak çağrılıyorsanız bence bunda bir problem yok. ama bir iş için beraber calisma kararı alındıktan sonra gel burada calis demek bana sacma geliyor. forumda genelde satin alma yapan birisi olarak söylüyorum. ama satın alma yaparken yasadıgım bazi sorunlar da olmadı degil . host umdan dosya calinmasi , işi bilmeyen arkadasların kod yapısını bozması veya anlasılan disinda ek ücret talep edip verilmediginde dosyalari silenlere dahi denk geldim. bu da guven kırıyor. onceden pesin odeme yapmak istemeyen profille ayagina cagiran müşterinin kafa yapısı hemen hemen aynıdır. guven sorunu kaynaklıdır. simdi ben bu kadar sorun yaşamış biri olmama ragmen gel surda calis burada calis kimseye demedim ama kendime göre her zaman ekstra onlem almaya calistim. herkesin yaşadığı olaylara bakış açısı farklıdır ondan kızamam kimseye. Su da bi gerçek ama birinin ayagina iyi niyetle gitseniz dahi %90 ihtimal karşı tarafta bu adam muhtaç düşüncesi uyandıracaksınız en azından Türkiye de bu boyle. Ayağına gidildiğinde karşı taraf ne güzel beni kırmadi da geldi iyi adammış Allah razı olsun vb gibi bişey demez veya düşünmez. Ayaga gittiginizde ya hor görülüyorsunuz veya anlasilan ücretten kırpılmaya calisiliyor. Türkiyede herkes her konunun uzmanı oldugu için bir de ekstradan işinize karışılıyor. son olarakta sunu belirteyim ; eğer bir müşterinin değecegini düşünüyorsanız karakterine inaniyorsanız bence gidin , bazen gerçekten güzel ve iyi insanlar karşınıza çıkabilir. herkese degil eleme yaparak giderseniz güzel networkte kurarsınız .