Eş, dost, akraba maalesef boş hocam.. Geçtiğimiz ay ev sahibi evden çıkardı. Düzenli bir iş ve gelirim olmadığı için resmen başı kesik tavuk gibi dolanıp durdum. Ev taşıma masrafları falan bizim için inanılmaz pahalı geliyordu. Sonra oylamayla poflamakla bir şeylerin değişmeyeceğini anladım. Bu stresle sağlığımızdan da olmayalım bari diye çözüm arayışlarına girdim ve bazı arkadaşlardan borç, fazla eşyalarımızı satma falan derken bir şekilde kendimize uygun yeni bir ev bulduk ve taşınma süreci bitti çok şükür...
Evet ödenmesi gereken borçlar var ama bunları düşündükçe dünyadan bihaber tek istekleri ilgi ve sevgi olan çocuklarıma da stresimin yansıdığını hissedince artık fazla takmamaya başladım.
Sizin durumunuzda ise en azından Türkiye standartlarına göre güzel bir işiniz ve mesleğiniz var.. İcra dünyanın sonu değil ki, varsın gelsin.. en fazla maaşınızın dörtte biri kesilir. Hiçbir şey çocuğunuzdan ve ailenizden daha değerli değildir. Bu düşünceler ve stresle kendi sağlığınıza ve ailenize de zarar verirsiniz
Umarım en kısa sürede tüm sorunlarınızı çözersiniz. Miniğim gözlerinden öperim. Sağlıcakla kalın.