Bu nasıl rezil bir firma? Ghosting sorunum var dedim menteşe sesi var dedim şifremi vermedim ertesi gün daha 24 saat olmadan sorun yok demişler bende dedimki şifremi vermeden nasıl baktınız ssd var harici onla dediler e dedim o laptop bana gelince ghostingin videosunu cekip size atınca ne yapacaksınız dedim cevap yok hadi onu geçtim menteşe sesi sorunu videoda var neden ona cözüm yok neyse dedim ürünü yollayın ben yasal süreçleri başlatıcam yurtici kargo ile yolladım onla geri gönderin dedim tamam dedi ama ups e vermişler ama ups e laptopu hala vermemişler aradım bizim bir yetkimiz yok diyor kargo konusunda o zaman bana niye bunu başta söylemiyorlar youtubede cok sikayet var hepsini bir catı altında toplayıp hem hp amerikaya hemde gerekli sosyal medyalarda paylaşıcam sizinde sorununuz varsa iletin eklerim.

+ bu ürünü 2.el aldım faturası var müşteri ilişkileri danısmanı 2. El aldıgınız ürünlerde haklarınız cok düşük diyor😂 dedim ben yine 0 pc alırım sizle uğrasırım dedim 2. El aldık diye laptop elimizde patlasa destek olinmicak mı bu nasıl bir yasa nasıl bir üslüp