ben de kiradayım. ev sahibi cart curt etmesin diye klima taktırmıyorum. kaldı ki hem duvarlar çok kalın hem de en az iki yere, yatak odasına ve salona taktırmazsan o iş yaş. öyle bir odada çalıştırahım da heryer serinlesin olayı yok. sadece takmaya bile öküz gibi rakamlar istiyorlar. ben hayatta vermem o paraları, aşırı cimriyim.
iki gün önce TLC mobil klimam geldi. internetten kontrol dahil her bir haltı yapıyor. tekerlekli ve istediğin yere gidiyor. yatmadan önce yatak odasına, gün içinde salona koyuyorum. pencereden sıcak hava borusunu çıkartmak için biraz çaba sarfetmek gerekiyor ama bir defa yolunu yordamını öğrenince çok kolay. sadece nem alınca bile çatır çatır çalışıyor. dün akşam eve dönerken aklıma geldi, ev yanıyordur şimdi diye. telefondan bastım düğmeye geldiğimde ev gayet güzel bir sıcaklıya inmişti. onbeş dakikaya ortamı hava sıcaklığı aklına gelmeyecek kadar serinletiyor. herkes klima diyince ortalığı buz gibi yapsın istiyor herhalde, o insanları anlamıyorum, sonra da hasta olduk diyorlar.
nem olmayacak, 22-25 derece olacak yeter.
indirimleri kovalarsan güzel fiyatlara bulabiliyorsun. ben 15'e aldım ama orlama 18-21 arasında fiyatlar vardı. bu fiyat inceleme olayı da daha yeni, bir hafta önce sipariş veridm iş, ona göre düşün.
hocam o boruyu dışarı çıkarmak için camı falan kesiyolar kocaman boru nasıl çıkacak başka