Hocam klişe olacak belki buradaki söylenenler fakat hepsi doğru. İntihar edecek kadar güçsüz ve inançsız olduğunuzu düşünmüyorum kesinlikle. Buraya konu açmak bile bu inancınızın gücünüzün göstergesidir.
Sınavlar çeşit çeşit bunu unutmayın lütfen. Size ve sizin gibi darda olan insanlara gönülden duamdır tez zamanda maddi ve manevi rahatlığa kavuşasınız.
Bizimde bir tanıdığımız pandemi ve bu faiz çıktı indi vs. durumlarından dolayı inşaat firmasını batırdı. Borçları var. Adam ofisinde kalıyor hanımı eve almıyor paraları başkalarına yediriyorsun diye ama öyle birşey yok. Adamın önünde önünü ilikleyenler şimdi adama pas vermiyor düşünün.. İnanın o adamın herşeye rağmen dik duruşu inancı. Vay be dedim kendi kendime bu adamın yerinde olsam ben nasıl yaklaşırdım durumlara. Rabbim hiç kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez şüphesiz. Biz inananlar için bu böyledir. İnancınızı ve umudunuzu lütfen kaybetmeyin. Her zaman mümkün olan bir çıkış yolu vardır olacaktır. Rabbim gönlünüze ferahlık ve borcunuzu ödemeye yönelik bir kapı açsın inşaAllah.