program detayları nedir hocam satışa cıkacak mı
Selamlar hocam,
Lisans yapısını da ekledim satışa açarım belki diye.
LinkedIn Botu:
Web tabanlı, herhangi bir şifreye ihtiyaç duymadan uzaktan lisans tanımladığım taktirde kullanıcının kullanabileceği bir yapı. Bu yapı sayesinde, ana sayfa post beğenileri ile sizin takip ettiğiniz ya da takip ettiğiniz hesapların takip ettiği hesaplara beğeni yaparak bağlantılarınızı, takipçilerinizi ve profil / gönderilerinizin görüntülenmesini %100 organik bir şekilde artırmakta. Şu an kişisel hesabımın 17.3k takipçisi oldu bile.
Hesabım
Beğeniye ek olarak, daha farklı kullanıcılara beğeni yapmadan, profillerini görüntüleyebildiğiniz bir özellik ekledim. Bu özellik ile birlikte, profil ziyaretini gerçekleştirdiğiniz kullanıcıya "XXXX Senin profilini görüntüledi" diyerek bildirim gitmekte. Aa kimmiş bu XXX diyerek profilinize giriyorlar. Gerek takipçi kasmış oluyorsunuz gerek hizmet satabilme ihtimaliniz var. Burada amaç tamamen ticari. Profilinizi yeterince iyi dolu ve gösterişli yaparsanız linkedin üzerinde hizmet satabilirsiniz (ben satıyorum)
Beğeni ve Profil görüntüleme işlemlerini günde kaç kere yaptığınız, 1 gün , 7 gün , 1 ay , 1 yıl toplam verilerini de görüntüleyebiliyorsunuz.
Twitter Botu:
2 farklı bot yaptım.
1.Yazılım Full Otomatik Takipçi Kasma Otomasyonu
Belirlediğiniz saatte otomatik olarak, öncesinde belirlediğiniz hesaplardan takipçi çekmeyi sağlıyor. Sınıra ulaşmadan, yine sizin belirlediğiniz adette (günde maksimum 100 takip isteği göndersin, her seferinde 5 takip isteği göndersin vs. ayarları yapılabilir) gönderim sağlıyor. Ben şu an 5 hesabımı aynı saatte otomatik olarak kasmasını sağlıyorum. Bu hesap sayısını artırıp piyasaya 10-15-20k lık hesapları satacağım. Yaklaşık 2 haftadır twittere girmiyorum her şeyi kendi yapıyor
2. Yazılım Hızlı İşlemler Botu
Ana sayfa tweet beğeni, rt silme, yorum silme, geri takip etmeyenleri çıkartma, x kullanıcısının tweetlerini çekme, çektiği tweetleri otomatik olarak belirlediğin saatte paylaşması üzerine otomasyon programı diyebiliriz.